Утре жрепка во ДИК за редоследот на кандидатите за претседател

Утре жрепка во ДИК за редоследот на кандидатите за претседател

Утре ќе се одржи и жрепката за распределба на рекламни паноа и билборди за изборите за претседател, информираат од ДИК

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …