Дамева

Весна Дамева се враќа на чело на Судскиот совет

Оставка од местото претседател на Судскиот совет даде наследникот на Дамева, Сашко Георгиев, откако Управниот суд донесе пресуда во корист на Дамева

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …