ВИДЕО: Со чии гласови е изгласан Буџетот на Град Скопје?

ВИДЕО: Со чии гласови е изгласан Буџетот на Град Скопје?

Видео од синоќешното гласање на Буџетот на Град Скопје за 2023 година:

Прочитајте повеќе

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Новата власт, која најавува видливи резултати, економијата и животниот стандард на граѓаните ги стави меѓу …