Вилма Русковска повеќе не е јавен обвинител, советот едногласно ја разреши

Вилма Русковска повеќе не е јавен обвинител, советот едногласно ја разреши

Предлогот за разрешување на Русковска дојде откако ексдиректорот на Управата за финансиска полиција поднесе претставка до дисциплинската комисија при Обвинителството за претресот извршен во неговите канцеларии

Прочитајте повеќе

Кривична пријава од СДСМ Прилеп за Јовчески

СДСМ Прилеп: Кривична пријава за градоначалникот Јовчески заради незаконски потпишан анекс на Договор за јавна набавка

Прес-конференција на Моника Грашеска Илиеска, координатор на советничката група на СДСМ и Коалицијата во Советот …