Владимир Трпаноски реизбран за претседател на македонската Џудо федерација

Владимир Трпаноски реизбран за претседател на македонската Џудо федерација

Викендов во Прилеп се одржа редовно изборно Собрание на Џудо федерацијата на РСМ.

На Собранието, делегатите му дадоа доверба на досегашниот претседател Владимир Трпаноски, кој доби нов 4-годишен мандат.

Покрај претседателот, делегатите ги изгласаа и новите состави на Извршниот и Надзорниот одбор на Џудо федерацијата.

Прочитајте повеќе

банкноти пари плата пензии буџет долг

Цветков: Со ребалансот ВМРО-ДПМНЕ не предвидува зголемување на минималната плата

Одговор на новинарско прашање на Борче Цветков, пратеник на СДСМ: Првично она што се гледа …