вакцина

Во една недела две лица починале од грип, немале примено вакцина против сезонски грип

„Имаме висок интензитет на активноста на вирусот на грип“, навеле епидемиолозите од Институтот за јавно здравје во последниот објавен извештај

Прочитајте повеќе

Кривична пријава од СДСМ Прилеп за Јовчески

СДСМ Прилеп: Кривична пријава за градоначалникот Јовчески заради незаконски потпишан анекс на Договор за јавна набавка

Прес-конференција на Моника Грашеска Илиеска, координатор на советничката група на СДСМ и Коалицијата во Советот …