Вонредна состојба и евакуација во Британска Колумбија, над илјада пожари беснеат низ Канада

Вонредна состојба и евакуација во Британска Колумбија, над илјада пожари беснеат низ Канада

Досега изгорела површина од над 14 милиони хектари, што е приближно на големината на Грција. Во пожарите загинаа четири лица

Прочитајте повеќе

Кривична пријава од СДСМ Прилеп за Јовчески

СДСМ Прилеп: Кривична пријава за градоначалникот Јовчески заради незаконски потпишан анекс на Договор за јавна набавка

Прес-конференција на Моника Грашеска Илиеска, координатор на советничката група на СДСМ и Коалицијата во Советот …