ВМРО-ДПМНЕ контра СДСМ: Што сака 80 отсто од народот?

ВМРО-ДПМНЕ контра СДСМ: Што сака 80 отсто од народот?

Во овој текст ќе анализираме две соопштенија на најголемите полтички партии во земјата, во кои ја користат истата бројка – 80 отсто од граѓаните/народот со цел да ги аргументираат нивните ставови и да ги таргетираат нивните поддржувачи

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …