Вучиќ

Вучиќ го копира Донбас и го применува на Косово

Стојковиќ потенцира дека Александар Вучиќ жали затоа што пропадна неговиот план да создаде вооружен конфликт на северот на Косово, исто како што направи Путин во Донбас во 2014 година

Прочитајте повеќе

Стефан Димковски, кој го возел Палевски до Турција, доби кривична и 30-дневен притвор

Министерството за внатрешни работи (МВР) информира дека уште вчера поднеле кривична пријава по брза постапка …