Забрана за тргување на сè што е производено со принудна работа, одлучи ЕУ

Забрана за тргување на сè што е производено со принудна работа, одлучи ЕУ

Производите за кои ќе се утврди дека се направени со принудна работа, според договорот, ќе бидат запленети и „донирани, рециклирани или уништени“, соопшти Европскиот парламент

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …