Законот за игри на среќа не го помина собранискиот филтер

Законот за игри на среќа не го помина собранискиот филтер

Законот доби поддршка од 51 глас ЗА, со што не се исполнети условите за тој да биде усвоен и тука завршува процедурата по тој Закон, велат од Собранието

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …