Знаци на надеж по големата катастрофа на Мауи

Знаци на надеж по големата катастрофа на Мауи

По денови полни со лоши вести, претпазливи знаци на надеж доаѓаат од Хаваи. Со 93 потврдени смртни случаи, шумските пожари на Мауи, меѓутоа се една од најсмртоносните природни катастрофи во историјата на САД.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …