Абази: Бараме од Владата да ја субвенционира Поштата на С. Македонија

Абази: Бараме од Владата да ја субвенционира Поштата на С. Македонија

Поштата на Северна Македонија која е во сопственост на државата со години функционира со проблеми, не само од финансиски аспект, туку и од аспект на поштенските услуги, а граѓаните постојано се жалат за доцнењето во испораката на писмата и на нивните пратки

Прочитајте повеќе

Летово ќе биде пеколно, климатските промени си го наплатуваат данокот

Летово ќе биде пеколно, климатските промени си го наплатуваат данокот

Едни од најчестите индикатори на климатските промени се надминувањата на екстремните температурни вредности, а УХМР …