Ана Брнабиќ повеќе нема да биде премиерка, туку кандидат за претседателка на српското собрание

Ана Брнабиќ повеќе нема да биде премиерка, туку кандидат за претседателка на српското собрание

Ова сега е сосема друга работа и почнувам да учам уште од вечерва, изјави Брнабиќ

Прочитајте повеќе

Германски медиуми: Изненадување – Милановиќ против Пленковиќ

Германски медиуми: Изненадување – Милановиќ против Пленковиќ

Германските медиуми штуро ја проследија кандидатура на Зоран Милановиќ за премиер. Но, нагласуваат дека Милановиќ …