АНАЛИЗА: Највисоки плати има во Скопскиот регион, најниски во Североисточниот

АНАЛИЗА: Највисоки плати има во Скопскиот регион, најниски во Североисточниот

Највисока стапка на вработеност бележи Југоисточниот регион, 58.5, а најниска стапка на вработеност во 2022 година има Североисточниот регион

Прочитајте повеќе

Гир: Очекуваме спроведување на уставните измени, не коментирам политички прашања среде кампања

Гир: Очекуваме спроведување на уставните измени, не коментирам политички прашања среде кампања

Евроамбасадорот Дејвид Гир не ја коментира изјавата на претседателскиот кандидат од Европскиот фронт, Бујар Османи …