АНАЛИЗА: Побарувачката на станови забавува, дали цените ќе се намалат?

АНАЛИЗА: Побарувачката на станови забавува, дали цените ќе се намалат?

Што ќе се случува во следниот период? Според анализите на Народната банка, повеќе фактори ќе го детерминираат пазарот на недвижности

Прочитајте повеќе

Скопје домаќин на Самит на шефовите на држави и влади од југоисточна Европа

Скопје домаќин на Самит на шефовите на држави и влади од југоисточна Европа

Меѓу гостите во Скопје се претседателите на Албанија, Косово, Црна Гора, но и шефот на …