Близок советник на командантот на украинската војска убиен од граната на негов роденден

Смртта на Частијаков првично била пријавена како сомнителен атентат, кој се случил како резултат на добиен подарок

Прочитајте повеќе

Прекинот на огнот меѓу Израел и Хамас продолжен за еден ден

Неколку минути пред истекот на рокот, Израел и терористичката организација Хамас договориле продолжување на прекинот …