Антиваксерска објава големата кашлица и вакцините и ги поврзува со прскање од авиони

Антиваксерска објава големата кашлица и вакцините и ги поврзува со прскање од авиони

Тимот на „Вистиномер“ неколкупати досега пишуваше дека белите траги од авионите не значат дека населението се прска со отрови, ниту пак, со болест, како што е уште едно неточно тврдење во оваа објава

Прочитајте повеќе

Кривична пријава од СДСМ Прилеп за Јовчески

СДСМ Прилеп: Кривична пријава за градоначалникот Јовчески заради незаконски потпишан анекс на Договор за јавна набавка

Прес-конференција на Моника Грашеска Илиеска, координатор на советничката група на СДСМ и Коалицијата во Советот …