Апел за помош на Наташа Јорданоска

Апел за помош на Наташа Јорданоска

На 52-годишната Наташа Јорданоска итно и’ е потребна операција за отстранување на туморот од лицето и вратот. Операцијата треба да биде извршена во Турција и чини 50.000 евра. Секоја помош е добредојдена!

Телефон за донации:

ТЕЛЕКОМ: 143 161     

А1: 143 488

Исто така, средства може да се донираат и на жиро сметка.

Девизна сметка: 02-307-0536565.8 Методија Јорданоски / Комерцијална банка АД Скопје / IBAN MK07300307053656594 / SWIFT KOBSMK2X

Денарска сметка: 300027077259812 на име Методија Јорданоски

Донирај за Наташа

 

Прочитајте повеќе

Цела армија административци ќе се селат од едно во друго министерство во следните пет месеци

Цела армија административци ќе се селат од едно во друго министерство во следните пет месеци

Со четирите нови министерства и реорганизацијата на останатите, допрва треба да се дели просторот, опремата, …