Цел регион трага по исчезнатата Вања

Интерпол и специјален тим на МВР трагаат по исчезнатото девојче. Повици на седум јазици кружат низ регионот во обид да се пронајде 14-годишната Вања Ѓорчевска.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Вакцини

Дали на Македонија и се заканува и епидемија на морбили?

Големиот процент на невакцинирани деца ја враќа опасноста од ширење на заразни болести. СЗО предупредува …