Денеска се одлучува за судбината на основачот на Викиликс, Џулијан Асанж

Денеска се одлучува за судбината на основачот на Викиликс, Џулијан Асанж

Адвокатите на Асанж се обидуваат да ја оспорат одлуката за екстрадиција на дводневното рочиште пред двајца судии во Високиот суд во Лондон, каде Асанж може да ја добие последната шанса да ја запре екстрадицијата пред британските судови

Прочитајте повеќе

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Истакната банкарска службеничка е осудена на смрт за нејзината улога во најголемиот измамнички случај во …