Додик со закани по поднесеното обвинение: Ќе извршам хомогенизација на Република Српска

Додик со закани по поднесеното обвинение: Ќе извршам хомогенизација на Република Српска

Додик во реакцијата по обвинението вели дека сите притисоци имаат за цел да се ослаби довербата на српскиот народ во институциите

Прочитајте повеќе

Парламентарни избори во Хрватска како вовед во „суперизборната година“

Парламентарни избори во Хрватска како вовед во „суперизборната година“

Во Хрватска денеска (17 април) се одржуваат редовни парламентарни избори на кои право на глас …