Курти-Вучиќ

Се обидуваат ли Курти и Вучиќ тензиите меѓу Приштина и Белград да ги префрлат и кај нас?

По дадените изјави, се поставува прашањето: Се обидуваат ли Курти и Вучиќ тензиите меѓу Приштина и Белград да ги префрлат и во нашата земја? Нивните изјави доаѓаат токму пред, односно на денот на одбележувањето на 22-годишнината од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор

Прочитајте повеќе

Венко Филипче во Кавадарци

Д-р Венко Филипче од Кавадарци: Се среќавам со преку 200 луѓе дневно, лице в лице се гради довербата

Носителот во изборна единица 4, Д-р Венко Филипче денес во Кавадарци се сретна со голем …