Договорот со Бугарија не може да биде пречка на патот кон ЕУ – Османи со сликовито објаснување на преговарачката рамка

Договорот со Бугарија не може да биде пречка на патот кон ЕУ – Османи со сликовито објаснување на преговарачката рамка

Во ниту еден од патоказите, одредниците или скалилата нема прашања од овој договор или од Историската комисија, вели во видеото министерот Османи

Прочитајте повеќе

Кривична пријава од СДСМ Прилеп за Јовчески

СДСМ Прилеп: Кривична пријава за градоначалникот Јовчески заради незаконски потпишан анекс на Договор за јавна набавка

Прес-конференција на Моника Грашеска Илиеска, координатор на советничката група на СДСМ и Коалицијата во Советот …