Фото и видео: Струга во „одбрана и заштита“ од коронавирусот

Фото и видео: Струга во „одбрана и заштита“ од коронавирусот

Со неколку фотографии и краток аматерски видео запис направен со мобилен телефон, пријатели на ПУБЛИКУМ од Струга, сакаа на автентичен начин да прикажат како во градот на Црн Дрим се почитуваат мерките за заштита од Ковид-19.

Дали и колку се носат заштитни маски, се одржува ли пропишаната дистанца, ги почитуваат ли протоколите сопствениците на угостителските објекти…?

Струга деновиве, низ фото и видео запис. Коментарите ви ги оставаме вам.

Прочитајте повеќе

Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Обвинителство: Врховниот судија Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Јавен обвинител предложи притвор само за првоосомничениот кој е затекнат при извршување на кривичното дело, …