Германската резолуција и ДУИзацијата на државата

Германската резолуција и ДУИзацијата на државата

Диверзијата на бугарската демократија се пресликува во диверзија на македонската демократија и во неверојатен парадокс на ЕУ и САД. Пишува: Димитар Димитров

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Мицкоски ќе нѐ качува на платформа

Мицкоски ќе нѐ качува на платформа

Зошто партиите непотребно прават предизборни програми, принудени да лажат, кога имаат готова програма? Треба само …