Хамас киднапирал девојка со македонски корени, се апелира за помош и од македонска страна

Хамас киднапирал девојка со македонски корени, се апелира за помош и од македонска страна

За ситуацијата алармира Рашел Леви Друмер, професорка од Израел што е родена во Скопје, обраќајќи се на македонски јазик

Прочитајте повеќе

Атина и Софија бараат почитување на договорите

Атина и Софија бараат почитување на договорите

Преспанскиот договор е многу повеќе од името – и Скопје и Атина ќе треба да …