И покрај забраната, во градинките и денес се примаат невакцинирани деца

И покрај забраната, во градинките и денес се примаат невакцинирани деца

Центарот за јавно здравје има прогласено епидемија и тоа е така, но ние бараме нам писмено да ни се достави документ за да имаме на што да се повикаме, ако веќе враќаме деца и не ги примаме, велат директорки на градинки за Мета.мк

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …