Изгор скапа живеачка: мерки има, но зошто нема ефекти?

Ништо од очекувањата дека цените ќе се намалат. Граѓаните се жалат, надлежните се правдаат, експертите, пак, критикуваат за институционална некадарност.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Пачешкоски: На која страна од изборната програма градоначалникот Јовчески кажа дека ќе ги задолжува прилепчани со обврзница?

Прес-конференција на Зоран Пачешкоски, претседател на ОО на СДСМ Прилеп Почитувани, Повеќе од 500 дена …