Кого има и кого нема на митинзите

Кого има и кого нема на митинзите

Дали кандидатите кои се борат да станат претседател на земјата треба да бидат придружувани или носени на митинзите од партиските лидери? Дали на идниот врховен командант му треба вакво покровителство?

Пишува: Љупчо Поповски

Прочитајте повеќе

обвинителство

OJO покрена истрага против две лица за противзаконито влијание

Основното јавно обвинителство (ОЈО) отвори истражна постапка против активен врховен судија и уште едно лице …