Конституирано српското Собрание, опозициските пратеници дадоа заклетва пред салата

Конституирано српското Собрание, опозициските пратеници дадоа заклетва пред салата

Сите 250 избрани пратеници во Србија го добија мандатот, по седницата која се одржа во бурна атмосфера

Прочитајте повеќе

Синедејс Загревање – Европското патувачко кино под отворено небо оваа година гостува во Крушево

Синедејс Загревање – Европското патувачко кино под отворено небо оваа година гостува во Крушево

Европското патувачко кино под отворено небо како загревање за Синедејс, оваа година гостува во Крушево …