Контраспин: ВМРО-ДПМНЕ нема причина за славење поради „црната листа“ за Јанева, таа беше и нивен предлог и нивен избор

Контраспин: ВМРО-ДПМНЕ нема причина за славење поради „црната листа“ за Јанева, таа беше и нивен предлог и нивен избор

И конечно, ако го споменуваат Јакимовски во контекст и на СДСМ, не треба да заборават дека Никола Груевски и Сашо Мијалков, луѓе кои беа „кремот“и легенди на ВМРО-ДПМНЕ до многу скоро, исто така се ставени на „црните листи“ на САД. Пред Јакимовски

Прочитајте повеќе

Венко Филипче во Кавадарци

Д-р Венко Филипче од Кавадарци: Се среќавам со преку 200 луѓе дневно, лице в лице се гради довербата

Носителот во изборна единица 4, Д-р Венко Филипче денес во Кавадарци се сретна со голем …