Забрзани подготовки за избори- има ли опасност од криза?

Забрзани подготовки за избори- има ли опасност од криза?

ОБСЕ/ОДИХР со зголемен број набљудувачи ќе ги следи изборните процеси. Техничкиот премиер, Талат Џафери и ДИК разговараа дека треба да се предвидат потенцијални кризи на изборите

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …