Македонските политичари не го отворија ниту Уставот, ниту вратата на евроинтеграциите во 2023 година

Македонските политичари не го отворија ниту Уставот, ниту вратата на евроинтеграциите во 2023 година

Порталб.мк ги пренесува најважните настани поврзани со евроинтеграциите на земјава во текот на 2023 година

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …