Макрон го опиша рускиот напад во Украина како „кукавички и бесрамен чин“

Макрон го опиша рускиот напад во Украина како „кукавички и бесрамен чин“

Француското Министерство за надворешни работи соопшти дека двајца француски хуманитарни работници загинале, а тројца се повредени во руски напад во Берислав, на југот на Украина

Прочитајте повеќе

„Мајорка не е на продажба“ - протести против туристите

„Мајорка не е на продажба“ – протести против туристите

Локалното население во повеќе места во Шпанија се чувствува сѐ повеќе преплавено од туристите. Масовниот …