Мицкоски е во право, не треба да се вели „никогаш“

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ ги критикува сестринските европски партии за загуба на наративот и кокетирање со екстремните десничари, а истовремено не ја отфрла можноста за коалиција со есктремната Левица.

Пишува Љупчо Поповски

Извор: DW
Целиот текст ТУКА

Прочитајте повеќе

Ако ни’ се важни младите, тогаш што чекаме?

Пишува: Сотир Габелоски Младите не разговараат за своето ментално здравје, се чувствуваат осамени и неопходни …