На местото на Јовески, избрана е Соња Симовска како в.д. републички јавен обвинител

На местото на Јовески, избрана е Соња Симовска како в.д. републички јавен обвинител

Симовска ќе ја врши функцијата до изборот на нов републички јавен обвинител, за што процедурата треба да оди преку Владата и Собранието

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …