Наредната недела ќе продолжи изградбата на Универзална сала

По двeгодишен прекин на градежните работи при промената на градоначалникот, Владата ја презема целосно концертната сала од Град Скопје, соопшти министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска

Прочитајте повеќе

Фондацијата Метаморфозис со конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за справување со дезинформации

Ќе бидат доделени две годишни награди во две категории: Најдобар новинарски труд, односно стручен труд …