Не е точно дека зголемениот број на срцеви и мозочни удари се последица на вакцинацијата

Не е точно дека зголемениот број на срцеви и мозочни удари се последица на вакцинацијата

Инфекцијата со коронавирусот е поврзана со кардиоваскуларни заболувања. Ковид-19 е поврзан со зголемен ризик од неправилни отчукувања на срцето, срцева слабост и коронарна болест

Прочитајте повеќе

Полициска акција во затворот Идризово

Полициска акција во затворот Идризово

Во најголемиот затвор ,,Идризово” во Скопје, денеска биле извршени претреси. Од обвинителството ја потврдуваат акцијата, …