Нормализиран сообраќајот на патниот правец Прилеп - Градско

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско

Од АМСМ информираат дека од 14:10 часот е нормализиран сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско.

Овој патен правец беше во целосен прекин скоро 7 часови поради обилни врнежи од дожд и излевање на Раечка Река. Покрај тоа, кај местото викано „Мотел Дреново“ на коловозот имаше големо количество вода, а кај Плетвар пред тунелите имаше свлечиште и одрон на карпи.

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …