обвинителство

Од трите кандидати за нов републички јавен обвинител, остана само Љупчо Коцевски

Филтерот во Советот на јавни обвинители не го поминаа Лидија Раичевиќ и Фатиме Фетаи

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …