ОЈО: Доказите и исказите за смртта на Вања се поклопуваат

Јавниот обвинител, Гаврил Бубевски, вели дека „материјалните докази коишто се испитуваат зборуваат со истиот јазик со кој што зборуваа и осомничените“ за убиствата на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Нема да пораснат платите на функционерите, пратениците на СДСМ ќе поднесат законски измени за намалување на коефициентите

Изјава на претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски: „Најдовме уставно издржано решение со кое нема да …