Петровска: Протераните руски дипломати се обиделе да се мешаат во националните интереси

Петровска: Протераните руски дипломати се обиделе да се мешаат во националните интереси

Во однос на тројцата протерани руски диплимати од земјава и едно свештено лице, министерката за одбрана Славјанка Петровска рече дека секој што ќе се обиде да ја попречи стратешката цел на државата – НАТО и ЕУ, не може да се смета за пријател

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …