Поднесено обвинение против Здравев за спомениците од Скопје 2014, Груевски куртули

Поднесено обвинение против Здравев за спомениците од Скопје 2014, Груевски куртули

Овој предмет познат во јавноста под кодно име „Феникс“ се однесува на начинот на кој се переле пари од 11 споменици од проектот „Скопје 2014“ и потоа „чисти“ се враќале во земјава

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …