Понуда од Мотоцентар за купување на пневматици на рати без камата и со 1 месец одложено плаќање

Прочитајте повеќе

За првпат во историјата, во Европа електричните автомобили повеќе продавани од дизелашите

Во Европа во текот на декември 2021 година се продадени повеќе електрични автомобили во споредба …