Понудата за влез во владата неочекувано го премисли ВМРО за уставните измени, ДУИ подготвена да се „жртвува“

Понудата за влез во владата неочекувано го премисли ВМРО за уставните измени, ДУИ подготвена да се „жртвува“

Експертите и познавачите на политичките прашања ја гледаат како позитивна ненадејната промена на ставот на ВМРО-ДПМНЕ во однос на уставните измени. Подеднакво изненадувачка беше и реакцијата на ДУИ која веќе 20 години е на власт, пишува Порталб.мк во својата анализа

Прочитајте повеќе

Венко Филипче

Д-р Филипче од Струмица: 30.000 денари просечна и 20.000 минимална пензија во следниот мандат (ВИДЕО)

„Секогаш е пријатен муабетот со пензионерите, затоа што тие се мудри, искусни и нивните совети …