Прекини на услугите на Телеком, оштетени се кабли при градежни работи

Прекини на услугите на Телеком, оштетени се кабли при градежни работи

Како што соопшти Телеком, каблите ги оштетиле „трети страни“ кои изведувале градежни активности и тоа на повеќе локации

Прочитајте повеќе

Фридом Хаус: Назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата во Северна Македонија

Фридом Хаус: Назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата во Северна Македонија

Северна Македонија покажува назадување во владеењето на правото и борбата против корупцијата. Овие се клучните …