Прес на портпаролот на Владата Миле Бошњаковски (видео)

Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски:

Прочитајте повеќе

Ковачевски од Министерскиот совет на ОБСЕ: Северна Македонија е за инклузивен и отворен дијалог, заснован на принципите на мултилатерализмот

Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски денеска се обрати и го отвори 30-от Министерски совет на …