Прилеп домаќин на Балканското првенство во џудо за ветерани

Од денеска до недела, 27-29 октомври во Прилеп ќе се одржи Балканско првенство за ветерани „ПРИЛЕП 2023“

На првенството кое е во организација на Џудо федерацијата на РСМ, учество ќе земат ветерани од сите балкански земји.

Балканското првенство „ПРИЛЕП 2023“ ќе се одржи во спортската сала при СОУ „Ристе Ристески – Ричко“.

Прочитајте повеќе

Стефан Димковски, кој го возел Палевски до Турција, доби кривична и 30-дневен притвор

Министерството за внатрешни работи (МВР) информира дека уште вчера поднеле кривична пријава по брза постапка …