филипче трибина прилеп

Прилеп: Трибина со д-р Венко Филипче по повод Светскиот ден на здравјето

По повод Светскиот ден на здравјето, Општинската организација на СДСМ Прилеп организира трибина со д-р Венко Филипче.

Трибината ќе се одржи во среда, 5-ти април со почеток во 19.00 часот во кино салата на ЦК „Марко Цепенков“.

Прочитајте повеќе

Експлозија во Цетиње, двајца загинати, тројца повредени

Експлозија во Цетиње, двајца загинати, тројца повредени

Во Цетиње денеска била активирана експлозивна направа при што загинале две лица, а три биле …